محمـد تقـی رضـایـی حریری ، عضو مرکز تحقیقات سـاختمـان و مسکـن در گفتگـوی اختصـاصـی بـا خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی انبوه سازان ایران با اشاره به این مطلب گفـت : در دانشگاههای ایران در باره صرفه جویی انرژی حرفی زده نمـی شـود و در این خصوص ضعیف عمل می گردد ، بنابراین عدم وجـود دانـش لازم یکـی از علل موثر در این زمینه است و همچنین کم اطلاعی مردم ، نبـود کـارگـرهـای متخصص (وجود کارگرهای فصلی ) ، عدم تـوجـه بـه فـرهنـگ سـازی در ایـن مورد و ضعف نقش رسـانـه هـا در ایـن زمینـه را مـی تـوان از جملـه عـواملـی دانست که در این عرصه موثرهستند .
وی افزود : قانون صـرفـه جـویـی در مصرف انرژی در سال ???? به تصویـب مجلـس شـورای اسـلامـی رسیـده است ولی به دلیل نبود ضمانت اجرایـی بـرای ایـن قـانـون و کـاهـش قـدرت خرید مردم ، انبوه سازان از اجرای این قـوانیـن در سـاخـت وسـاز سـرپیچـی کرده و سعی در تولید مسکن های ارزانتر ، با سرعت بیشتـر دارنـد کـه ایـن موجب عدم رعایت عایق بندی مناسب برای ساختمان ها می شـود کـه نهـایتـا به اتلاف انرژی می انجامد .
وی همچنین اضافه کرد : به دلیل علاقه زیاد مردم به استفاده از سنـگ در نماهای ساختمانی ، عمل عایق بنـدی نیـازمنـد بکـارگیـری روشهـای نـویـن مـی باشد که این امرهزینه های زیادی را می طلبد وهمین مانع بکـارگیـری عـایـق بندی در ساختمان می شود .
وی در پایان به تغییر سیاست های دولت اشاره کرد ویادآور شد : دولـت بـا در پیش گرفتن یک سیاست جدید و ایجاد یک تعامل متقابل بین بانـک هـا ، بیمه ها و دولت می تواند به امر بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان هـا یاری رساند .